barth groep

HÉ MONTEUR, WIJ HEBBEN JOUW NIEUWE UITDAGING!

Goed dat je ons gevonden hebt. Barth is op zoek naar monteurs in de installatietechniek. Of je nu net van school af komt, een ‘oude rot in het vak bent’ of juist op zoek bent naar een compleet nieuwe uitdaging. Bij Barth werk je aan je toekomst!

Barth Installatietechniek is een installateur met een passie voor het ontzorgen van bedrijven. We creëren, onderhouden en inspecteren E- en W-installaties in alle soorten gebouwen. Met onze liefde voor techniek realiseren we vakkundig en snel projecten van ontwerp tot onderhoud.

En het mooie is: daar hebben we jou bij nodig!

Word monteur bij Barth Installatietechniek

Omdat Barth blijft groeien zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die willen werken en zich blijven ontwikkelen in een dynamische werkomgeving. Binnen de afdeling technisch beheer zetten onze vakkundige monteurs zich iedere dag in voor tevreden klanten en opdrachtgevers.

Wij zoeken de volgende monteurs:

 

Uitdagende projecten

Bij de Barth Groep kun je rekenen op projecten en werkzaamheden op de mooiste locaties door heel Nederland. Wat dacht je van werken op grote hoogte in Amsterdam bij de Amsterdam Logistic Cityhub? Of de verschillende lokale scholengemeenschappen, gemeentes en namen als Paardekooper en Inter-Sprint?

Ook jij kunt je steentje bijdragen!

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Voor niets gaat de zon op! De Barth Groep is een echt familiebedrijf waar een ontspannen werkomgeving en ambitieuze projecten voorop staan. Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werkt met enkel kwaliteitsgereedschap.

Wij bieden je daarnaast:

  • Een uitdagende en zelfstandige functie met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een concurrerend salaris passend bij je ervaring en 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij een fulltime dienstverband)
  • Een open en informele werkomgeving met toffe collega’s
  • Een goede pensioenregeling bij PMT
  • Leuke borrels en uitjes samen met je collega’s

 

Ga je liever aan de slag in de elektrotechniek?

Ben jij dé vakman (of vrouw) als het gaat om elektrotechniek? Ben je bekend met elektrotechnische installatietechniek binnen de industriële automatisering? Ook dan maken we graag kennis met je! We zoeken ook elektromonteurs en servicemonteurs in de industrie.

 

Ook monteur worden bij de Barth Groep?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek en zie je jezelf aan de slag gaan als monteur bij Barth Installatietechniek of bij Barth Industrial Automation? Solliciteren hebben we gemakkelijk voor je gemaakt. Stuur gewoon een appje naar 06 – 10 93 92 17 om met ons in contact te komen. Wie weet mogen we je dan binnenkort in onze Barth-familie verwelkomen.

Technology with a Smile noemen we dat!

 

KOM EEN DAG PROEFDRAAIEN!

Benieuwd naar het echte werk? Kom eens een dagje meelopen met een van onze collega’s om de Barth-sfeer van binnenuit te proeven. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.
App naar 06 – 10 93 92 17 Contact

Kom een dag proefdraaien
Kom een dag proefdraaien

KOM EEN DAG PROEFDRAAIEN!

Benieuwd naar het echte werk? Kom eens een dagje meelopen met een van onze collega’s om de Barth-sfeer van binnenuit te proeven. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.
App naar 06 – 10 93 92 17 Contact