barth groep

Barth draagt graag bij aan de ontwikkeling van jong technisch talent

 

Barth Installatietechniek is een familiebedrijf dat verregaande service en een passie voor techniek combineert om opdrachtgevers en medewerkers blij te maken. Niet voor niets luidt onze slogan ‘Technology with a smile’. Stagiaires en BBL’ers zijn van harte welkom. Ontwikkel je in een familiaire sfeer verder in de boeiende wereld van de techniek. Met uitzicht op een baan!

Wie kiest voor een stage of leer-werktraject bij Barth, kiest voor een branche met een hoge werkgelegenheid én variatie. Als erkend leerbedrijf werken we samen met verschillende onderwijsinstellingen en bieden we opleidingen aan op meerdere niveaus. Van mbo- tot wo-studenten, van een paar dagen tot een paar maanden; er zijn tal van mogelijkheden. Leerlingen komen op diverse plaatsen binnen het bedrijf terecht. Zo wordt een duidelijk beeld gegeven van het dagelijks werk. Na het afronden van je opleiding kun je bij Barth aan de slag en bestaat de mogelijkheid om je werk te combineren met een vervolgopleiding waarbij je nog één of meerdere dagen naar school gaat. Uit een andere hoek gestart en bereid om alsnog de juiste opleiding te volgen? In samenwerking met school brengen we je het vak bij.

Ga jij straks met een glimlach bij ons aan de slag? Download de brochure en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Download hier onze brochure